Επιστροφή

ΔΤ 1760, 25/07/2007, 11:00, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 14:25 χθες, σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων του Σούπερ Μάρκετ Lidl, στην οδό Κορίνθου 100, στο Αίγιο, στο νομό Αχαΐας. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν ζημιές σε δέκα (10) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα. Στο έργο της κατάσβεσης συμμετείχαν οχτώ πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τέσσερα οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.

Ύστερα από διακοπή ρεύματος στις 17:00 χθες, σημειώθηκαν εγκλωβισμοί σε ανελκυστήρες στις περιοχές : Αιγάλεω, Νίκαια, Χαϊδάρι, Μάνδρα, Μέγαρα, Ασπρόπυργο, Πέραμα, Υμηττό, Καλαμάκι, Ηλιούπολη, Ν. Κόσμο και Καλλιθέα, του νομού Αττικής. Η υπηρεσία μας έλαβε 180 κλήσεις για απελευθέρωση ατόμων και με 25 συνεργεία με  50 πυροσβεστικούς υπαλλήλους πραγματοποίησε 105 απεγκλωβισμούς.

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου 24ώρου σημειώθηκαν 99 δασικές πυρκαγιές, σε όλη την χώρα, από τις οποίες οι περισσότερες αντιμετωπίστηκαν άμεσα. Στον τόπο των συμβάντων, παραμένουν πυροσβεστικές δυνάμεις για τη φύλαξή τους. Προανακρίσεις διενεργούνται από τα κατά τόπους Ανακριτικά Τμήματα.