Επιστροφή

ΔΤ 1762, 27/07/2007, 12:30, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 07:44 χθες, σε κατάστημα ανταλλακτικών με την επωνυμία (ΝΤΙΖΕΛ ΕΛΛΑΣ), στην οδό Κωνσταντινουπόλεως 84Α στην Αθήνα. Στην κατάσβεση της, συμμετείχαν 11 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με πέντε οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα της Δ.Π.Υ. Αθηνών.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 14:30 χθες, σε ισόγεια μονοκατοικία στο Δ/Δ Καλικώμου του Δήμου Σκυλούντος, στον Νομό Ηλείας. Στην κατάσβεση της, συμμετείχαν επτά πυροσβεστικοί με τέσσερα οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της περιοχής.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 21:30 χθες, σε εργοστάσιο διαλογής ανακυκλώσιμων υλικών , στο 4ο χλμ. της επαρχιακής οδού Κατερίνης – Ελασσόνας, στην περιοχή της Κατερίνης. Στην κατάσβεση της, συμμετείχαν 10 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με έξι οχήματα. Προανάκριση διενεργείται για τα αίτια της πυρκαγιάς από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου 24ώρου σημειώθηκαν 82 δασικές πυρκαγιές, σε όλη την χώρα, από τις οποίες οι περισσότερες αντιμετωπίστηκαν άμεσα. Στον τόπο των συμβάντων, παραμένουν πυροσβεστικές δυνάμεις για τη φύλαξή τους. Προανακρίσεις διενεργούνται από τα κατά τόπους Ανακριτικά Τμήματα.