Επιστροφή

ΔΤ 1767, 02/08/2007, 10:00, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 31/07/2007 και ώρα 16:55, σε αποθήκες βιομηχανίας ξυλείας και χαρτικών συσκευασίας, στην βιομηχανική περιοχή του Δ/Δ Σταυροχωρίου, του Νομού Κιλκίς. Από την πυρκαγιά καταστράφηκαν μεγάλες ποσότητες ξυλείας και ειδών συσκευασίας. Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς, συμμετείχαν 24 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 12 οχήματα, οι οποίοι απέτρεψαν τον κίνδυνο εξάπλωσης της, σε γειτνιάζουσες επιχειρήσεις. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της περιοχής.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, στις 17:15 χθες, σε δυο μονοκατοικίες, στην οδό Αίνου 26 στο Δήμο Φερών του Νομού Έβρου. Από την πυρκαγιά υπέστησαν σοβαρές υλικές ζημιές και οι δύο μονοκατοικίες και για την κατάσβεση της έλαβαν μέρος, οκτώ πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τέσσερα οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της περιοχής.

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου 24ώρου σημειώθηκαν 87 δασικές πυρκαγιές σε όλη την χώρα, από τις οποίες οι περισσότερες αντιμετωπίστηκαν άμεσα. Στον τόπο των συμβάντων, παραμένουν πυροσβεστικές δυνάμεις για τη φύλαξή τους. Προανακρίσεις διενεργούνται από τα κατά τόπους Ανακριτικά Τμήματα.