Επιστροφή

ΔΤ 1781, 17/09/2007, 08:35, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 07:30, στις 14 Σεπτεμβρίου, σε ισόγειο διαμέρισμα στην περιοχή Μαρμάρι, στην Κω. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές  στο εσωτερικό της οικίας. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν άμεσα τρία οχήματα με εννέα πυροσβεστικούς υπαλλήλους. Για το συμβάν διενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 11:40, στις 14 Σεπτεμβρίου, σε κοντέινερ με ηλεκτρολογικό εξοπλισμό στη Λεωφόρο Καζαντίδη 139 στο Ηράκλειο Κρήτης. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν άμεσα τρία οχήματα με 12 πυροσβεστικούς υπαλλήλους. Για το συμβάν διενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 20:15, στις 14 Σεπτεμβρίου, στο ξενοδοχείο «ΣΑΛΑΝΤΙ» στο Δ/Δ Δίδυμα του Δήμου Κρανιδίου, στο Νομό Αργολίδος. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν άμεσα οκτώ οχήματα με 20 πυροσβεστικούς υπαλλήλους. Για το συμβάν διενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 00:45, στις 15 Σεπτεμβρίου, σε εργοστάσιο με την επωνυμία «ΕΛΤΟΝ Διεθνούς Εμπορίου ΑΒΕΕ» στη θέση Τράπεζα του Δήμου Αυλώνος του Νομού Βοιωτίας. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές  στο εσωτερικό της επιχείρησης καθώς και σε ποσότητες εμπορευμάτων. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν άμεσα τέσσερα οχήματα με εννέα πυροσβεστικούς υπαλλήλους. Για το συμβάν διενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.