Επιστροφή

ΔΤ 1783, 24/09/2007, 11:00, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 01.22 χθες, σε σταθμό παραγωγής ενέργειας της Δ.Ε.Η., στη περιοχή Σάντα Μαρία στη Νάουσα της Πάρου. Η πυρκαγιά προκάλεσε υλικές ζημιές στον ηλεκτρολογικό και μηχανολογικό εξοπλισμό του σταθμού καθώς και σε δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα. Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς συμμετείχαν εννέα πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 12:10 χθες, σε διαμέρισμα 3ου ορόφου στην οδό Αλκιβιάδου 238, στον Πειραιά. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στο εσωτερικό του διαμερίσματος. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 18 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με εφτά οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα της Δ.Π.Υ. Πειραιώς.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 20:50 χθες, στο παρεκκλήσι Αγ. Ιωάννου στο Δ.Δ Επάνω Σκάλα του Δήμου Μυτιλήνης. Από τη πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο εσωτερικό του παρεκκλησίου. Στο τόπο του συμβάντος μετέβησαν εφτά πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Μυτιλήνης.