Επιστροφή

ΔΤ 1788, 03/10/2007, 10:15, Συμβάντα

Μικρής έκτασης πυρκαγιά εκδηλώθηκε από έκρηξη φιάλης υγραερίου στις 12:20 χθες, στην οδό Μαζαράκη 22, στην Έδεσσα. Από την έκρηξη τραυματίστηκε σοβαρά ο Τ.Π., ετών 33, ο οποίος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Γ.Ν.Ν. Εδέσσης. Στο συμβάν έλαβαν μέρος έξι πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο  οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 14:20 χθες, σε συνεργείο αυτοκινήτων, στη θέση Άγιος Γεώργιος, στον Ασπρόπυργο Αττικής. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν  ζημιές σε ανταλλακτικά και εξοπλισμό της επιχείρησης. Στο συμβάν έλαβαν μέρος 30 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 12 οχήματα, ενώ προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.

Επιχείρηση διάσωσης πραγματοποιήθηκε στις 03:45 σήμερα, στη συμβολή των οδών Προποντίδας & Σοφοκλέους, στο Χατζηκυριάκειο, στον Πειραιά, για την ανάσυρση άνδρα νεαρής ηλικίας, αγνώστων λοιπών στοιχείων, από χαντάκι βάθους πέντε μέτρων. Στην επιχείρηση συμμετείχαν εννέα πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα και ειδικό διασωστικό εξοπλισμό.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 03:50 σήμερα, στον 2ο όροφο διώροφης οικοδομής, στη πλατεία Λεπτοκαρυάς, στο Νομό Πιερίας. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν  σοβαρές υλικές ζημιές στις κατοικίες του 2ου ορόφου, ενώ στο συμβάν έλαβαν μέρος εννέα πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.