Επιστροφή

ΔΤ 1789, 05/10/2007, 11:30, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 20:50 χθες, σε αποθηκευτικό χώρο ειδών γραφείου, με την επωνυμία «Πλαίσιο» στην περιοχή Γκορίτσα Ασπροπύργου του νομού Αττικής. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στο εσωτερικό της αποθήκης, καθώς και σε ποσότητες εμπορευμάτων. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν άμεσα 80 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 26 οχήματα. Για το συμβάν διενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 21:50 χθες, σε ισόγειο διαμέρισμα στην οδό Ρόδων 22, στου Ζωγράφου Αττικής. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο εσωτερικό του διαμερίσματος. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν πέντε πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 02:10 σήμερα, σε βιοτεχνία ( Πλυντήριο Ρούχων ) στο τέρμα της οδού Ναυαρίνου, στην Αμαλιάδα, στο νομό Ηλείας. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στον εξοπλισμό της επιχείρησης. Στο έργο της κατάσβεσης συμμετείχαν τέσσερις       πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας.