Επιστροφή

ΔΤ 1790, 09/10/2007, 09:40, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 09:15 χθες, σε μονοκατοικία, στο Δ/Δ Ερατεινού, του Δήμου Χρυσούπολης, στο Νομό Καβάλας. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές στο εσωτερικό της οικίας ενώ κατά την προσπάθεια κατάσβεσης, και πριν την άφιξη της Πυρ/κής Εξόδου, υπέστησαν ελαφρά εγκαύματα ο Π.Π και Τ.Β. Στην κατάσβεση συμμετείχαν τρεις πυροσβεστικοί υπάλληλοι με ένα όχημα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 05:10 σήμερα, σε εργοστάσιο παρασκευής θερμοσιφώνων με την επωνυμία «ΜΙΝΩΣ Α.Ε.Β.Ε», στη Βιομηχανική περιοχή της Σίνδου, στο Νομό Θεσσαλονίκης. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στον εξοπλισμό και την εγκατάσταση της επιχείρησης. Στο έργο της κατάσβεσης συμμετείχαν εννιά πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας.

Λόγω των έντονων  βροχοπτώσεων που εκδηλώθηκαν στις 22:00 χθες, στην περιοχή του Δ/Δ Διάβα, του Δήμου Καλαμπάκας, στο Νομό Τρικάλων, η Υπηρεσίας μας  δέχτηκε 10 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων από υπόγεια, κυρίως κατοικιών και επιχειρήσεων, και απεγκλωβισμό τριών ατόμων από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο. Όλα τα συμβάντα, αντιμετωπίστηκαν άμεσα από τρία συνεργεία με εννιά πυροσβεστικούς υπαλλήλους.