Επιστροφή

ΔΤ 1804, 28/10/2007, 12:00, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 18:35 χθες, σε διαμέρισμα, 4ου ορόφου στην οδό Τυρολόης 1Α στην Ξάνθη. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές στο εσωτερικό της οικίας, ενώ  απομακρύνθηκαν από περίοικο πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Εξόδου, τα δυο ανήλικα, η Α.Μ. τεσσάρων ετών και ο Μ.Π. δυο ετών, τα οποία μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο. Στην κατάσβεση συμμετείχαν εννέα πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το  Ανακριτικό Τμήμα της Ξάνθης.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, και συγκεκριμένα περί της 01:25, σημειώθηκαν  πυρκαγιές, σε τέσσερα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα με αριθμό κυκλοφορίας, ΧΝΜ-4380, ΝΒΧ-2674, ΝΒΜ-5061 και ΝΗΜ-7214, στη συμβολή των  οδών Νέστορος Τυπά 13 και Ντεπώ στη Θεσσαλονίκη.Επίσης, πυρκαγιές σημειώθηκαν, περί της 04:52 σε δυο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα με αριθμό κυκλοφορίας, ΥΒΙ-4494, ΙΗΜ-2398 καθώς και μια μοτοσικλέτα άνευ αριθμού κυκλοφορίας στην οδό Σκοπευτηρίου 33,στην Καλλιθέα Αττικής.  Τα παραπάνω περιστατικά αντιμετωπίστηκαν άμεσα από την Υπηρεσία μας.                                                               Προανάκριση διενεργείται από τα αρμόδια Ανακριτικά Τμήματα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 02:10 σήμερα, σε μια μεζονέτα και μια μονοκατοικία, στο Δ.Δ Πολυλόφου του Δήμου Πασαρώνος, στο Νομό Ιωαννίνων. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν μεγάλες υλικές ζημιές στο εσωτερικό των κατοικιών. Στον τόπο του συμβάντος μετέβησαν επτά πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα Π.Υ. Ιωαννίνων.