Επιστροφή

ΔΤ 1808, 02/11/2007, 09:45, Συμβάντα

Τραυματισμένος εντοπίστηκε στις 20:30 χθες, ο H.M. 36 ετών, ορειβάτης ισπανικής καταγωγής, ύστερα από πτώση του σε δύσβατη περιοχή στη θέση «Σκολιό», στον  Όλυμπο. Ο άτυχος ορειβάτης μεταφέρθηκε από άνδρες της Υπηρεσίας μας, από το σημείο όπου εντοπίστηκε, στη θέση «Πριόνια» και παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. Στην επιχείρηση συμμετείχαν πέντε πυροσβεστικοί υπάλληλοι με ένα όχημα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 20:49 χθες, σε κατάστημα πώλησης ηλεκτρικών ειδών, στην οδό Μιχαήλ Βόδα  26, στην Πλατεία Αττικής. Από την πυρκαγιά καταστράφηκαν εμπορεύματα και υπέστη ζημιές ο χώρος της επιχείρησης. Στην κατάσβεσή της έλαβαν μέρος 15 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με πέντε οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό τμήμα της Δ.Π.Υ. Αθηνών.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 21:21 χθες, σε Σούπερ Μάρκετ, στην περιοχή Αννισαράς Χερσονήσου, στην Κρήτη. Από την πυρκαγιά καταστράφηκαν εμπορεύματα και υπέστη ζημιές ο εξοπλισμός της επιχείρησης. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος 15 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με πέντε οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας.