Επιστροφή

ΔΤ 1812, 07/11/2007, 10:30, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 12:02 χθες σε ακατοίκητο διατηρητέο κτίριο, στη συμβολή των οδών Πορφύρα και Λεωφόρου Ηρακλείου, στα Άνω Πατήσια Αττικής. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές, ενώ στον τόπο του συμβάντος μετέβησαν 22 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με οχτώ οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 15:05 χθες σε κατάστημα τροφίμων, στο Δ/Δ Νεοχωρίου, του Δήμων Θεσπιέων, στο νομό Βοιωτίας Από την πυρκαγιά καταστράφηκαν εμπορεύματα, ενώ προκλήθηκαν υλικές ζημιές, στο κτίριο της επιχείρησης. Στην αντιμετώπιση του συμβάντος έλαβαν μέρος τρεις  πυροσβεστικοί υπάλληλοι με ένα όχημα. Προανάκριση για τα αίτια, διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 21:30 χθες, σε μεταλλικό παράπηγμα εντός οικοπεδικού χώρου, στην οδό Κωνσταντίνου Καραμανλή 119, στην Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο παράπηγμα, ενώ σοβαρά εγκαύματα υπέστη ο Α.Μ,  ετών 37. Στην κατάσβεση συμμετείχαν οκτώ πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.