Επιστροφή

ΔΤ 1817, 12/11/2007, 09:15, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 00:14 χθες, σε κατάστημα της Alpha Bank, στην οδό Θεάτρου 9 και Διπλάρη, στο κέντρο της Αθήνας. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στον εσωτερικό χώρο της Τράπεζας. Στην επιχείρηση κατάσβεσης έλαβαν μέρος 10 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 10:30 χθες, σε καμπίνες προσωπικού του φορτηγού πλοίου « HMB LAWRENCE » στον Νέο Μόλο Δραπετσώνας στον Πειραια. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο εσωτερικό των καμπινών. Στην επιχείρηση κατάσβεσης έλαβαν μέρος 14 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με εφτά οχήματα.

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε στις 18:35 η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 15:30 χθες, σε δασική έκταση, στην περιοχή Μουσταφά, του Δήμου Ολύμπου, στην Κάρπαθο. Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς συμμετείχαν 16 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τέσσερα οχήματα, πεζοπόρο τμήμα, 15 ατόμων της 1ης Ε.Μ.Α.Κ., οι οποίοι  μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο SUPER PUMA του Πυροσβεστικού Σώματος, πεζοπόρο τμήμα έξι ατόμων από την Π.Υ, Ρόδου, οι οποίοι  μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο SUPER PUMA του Στράτου και τοπική εθελοντική ομάδα.