Επιστροφή

ΔΤ 1818, 13/11/2007, 09:45, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 18:38 χθες, σε βιοτεχνία ενδυμάτων στον 1ο όροφο τετραόροφου συγκροτήματος επιχειρήσεων , στην οδό Αγίου Δημητρίου 201, στον Άγιο Δημήτριο. Από την πυρκαγιά καταστράφηκαν εμπορεύματα και υπέστη ζημιές ο εξοπλισμός της επιχείρησης. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 17 πυροσβεστικοί υπάλληλοι, με οχτώ οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 04:20 σήμερα, σε ισόγειο 4όροφης πολυκατοικίας στην οδό Λαμπελέτ 10, στον Κολωνό. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στο χώρο του ισογείου, που χρησιμοποιείτο ως αποθηκευτικός χώρος επιχείρησης, στα υπερκείμενα διαμερίσματα καθώς και σε τρία οχήματα που ήταν σταθμευμένα μπροστά στο κτίριο. Λόγω της εύφλεκτης φύσης των αποθηκευμένων υλικών (γκαζάκια, χαρτικά, χημικά, σπίρτα, κ.α.) η πυρκαγιά πήρε γρήγορα διαστάσεις και επεκτάθηκε σε όλο το χώρο του ισογείου. Στο έργο της κατάσβεσης συμμετείχαν 32 πυροσβεστικοί υπάλληλοι, με 10 οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 05:28 σήμερα, σε διαμέρισμα 3ου ορόφου 5όροφης πολυκατοικίας, στην οδό Καπάνεως 12, στον Κολωνό. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές  στο διαμέρισμα. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν άμεσα επτά οχήματα με 15 πυροσβεστικούς υπαλλήλους. Για το συμβάν διενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας.