Επιστροφή

ΔΤ 1825, 23/11/2007, 10:30, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 18:00 χθες, σε διώροφη διπλοκατοικία(με ξύλινη μεσοτοιχία), στο Δ/Δ Καρυάς, του Δήμου Καρυάς στο Νομό Λευκάδας. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές και στις δύο οικίες, ενώ για την κατάσβεση της έλαβαν μέρος επτά πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα. Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 18:35 χθες, σε υπόγειο χώρο στάθμευσης 4όροφης πολυκατοικίας, στη συμβολή των οδών Κομνηνών και Ολύμπου, στη Νίκαια Αττικής. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στα υπ’ αριθμ.ΥΝΕ-8229 και ΙΗΥ-1734 Ι.Χ.Ε αυτοκίνητα. Στον τόπο του συμβάντος έλαβαν μέρος 19 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με επτά οχήματα.  Προανάκριση  διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα .

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 23:55 χθες, σε υπόγειο διαμέρισμα 2όροφης κατοικίας,  στην οδό Μπότσαρη 59, του Δήμου Χαλκίδας στο Νομό Ευβοίας. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στο υπόγειο διαμέρισμα καθώς και στις πόρτες εισόδου των υπερκείμενων διαμερισμάτων. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν  εννέα  πυροσβεστικοί υπάλληλοι με πέντε οχήματα, ενώ προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας.