Επιστροφή

ΔΤ 1830, 29/11/2007, 12:00, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 15:53 χθες, σε διώροφη πέτρινη οικία, στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 233, στο Δ/Δ Παναιτωλικού, του Δήμου Θεστιέων, στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στον 1ο όροφο και στο ισόγειο της κατοικίας. Στην επιχείρηση κατάσβεσης έλαβαν μέρος 15 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με πέντε οχήματα. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Αγρινίου.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 21:45 χθες, στο μηχανοστάσιο αλιευτικού σκάφους, στο Λιμάνι Καρύστου, στο Νομό Ευβοίας. Στην κατάσβεσή της έλαβαν μέρος εννιά πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 07:20 σήμερα, σε καφέ-εστιατόριο (ισόγειο και 1ος όροφος), με την επωνυμία «Moorings», στην οδό Απόλλωνος 1, στη Μαρίνα Βουλιαγμένης. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στον 1ο όροφο της επιχείρησης, ενώ στην κατάσβεσή της έλαβαν μέρος 30 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δέκα οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.