Επιστροφή

ΔΤ 1833, 04/12/2007, 10:45, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 08:15 χθες, σε κέντρο διασκέδασης, με την επωνυμία «ΑΡΕΝΑ», στην οδό Ρήγα Φεραίου, στην Πάργα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στον εξοπλισμό της επιχείρησης, ενώ στην κατάσβεσή της έλαβαν μέρος 10 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.

Τραυματισμένος εντοπίστηκε στις 10:30 χθες, σε χαράδρα, στη θέση Καλογερικό Ερυμάνθου, στο Δ/Δ Μίχα του Δήμου Φαρρών, στο Νομό Αχαΐας ο κυνηγός K.Γ., 44 ετών, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από την προηγούμενη νύχτα. Ο άτυχος κυνηγός μεταφέρθηκε από άνδρες της Υπηρεσίας μας στο χωριό Μίχα και παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. Στην επιχείρηση συμμετείχαν 15 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με πέντε οχήματα, καθώς και ένας διασωστικός σκύλος.

Τραυματισμένη απεγκλωβίστηκε στις 14:40 χθες, η Σ.Κ., 28 ετών, από ανελκυστήρα καταστήματος, λόγω κοπής του συρματόσχοινου, επί της οδού Αγίου Νικολάου 67-69, στην Πάτρα. Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού έλαβαν μέρος οχτώ πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα.