Επιστροφή

ΔΤ 1833a, 04/12/2007, 11:00, Ανακοινώσεις

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τριήμερο εκδηλώσεων με επίκεντρο την Υγιεινή και Ασφάλεια στην εργασία διοργανώνει στις 5, 6 και 7 Δεκεμβρίου η Πυροσβεστική Ακαδημία. Οι εκδηλώσεις με τίτλο «Τριήμερο Μνήμης και Περισυλλογής-Υγιεινή και Ασφάλεια στην Εργασία», ξεκινούν την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου με επιστημονική ημερίδα που διοργανώνεται στο ξενοδοχείο Imperial Palace.

Η ημερίδα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων εισηγήσεις με θέματα:
-Εγκαύματα : Σύγχρονη ταξινόμηση, επείγουσα αντιμετώπιση στο χώρο του συμβάντος από τον μη ειδικό. Διεθνής εμπειρία. Διακομιδή. Περίθαλψη.
-Πυροσβέστες & Εγκαύματα
-Ιατρική Καταστροφών. Δασικές πυρκαγιές-Ρόλος Ε.Κ.Α.Β.
-Δασικές πυρκαγιές. Απεγκλωβισμός πολιτών.
-Πυρκαγιές-Αναπνευστικά προβλήματα.

Επίσης κατά τη διάρκεια της απογευματινής συνεδρίας και περί Ω/19:45 θα πραγματοποιηθεί απευθείας τηλεδιάσκεψη με το Πανεπιστήμιο του Harvard στη Βοστόνη, με θέμα «Καρδιαγγειακές παθήσεις των πυροσβεστών την ώρα του καθήκοντος».

 Η δεύτερη ημέρα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει εθελοντική αιμοδοσία στη Σχολή Αρχιπυροσβεστών στα Βίλλια Αττικής, ενώ η τρίτη ημέρα, εθελοντική αιμοδοσία στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Ακαδημίας στην Κηφισιά και διάλεξη με αντικείμενο «Εθελοντική Αιμοδοσία – μια άλλη προσέγγιση».

Καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου στο χώρο των εκδηλώσεων θα λειτουργεί περίπτερο του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων.