Επιστροφή

ΔΤ 1841a, 14/12/2007, 13:00, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 11:47 χθες, σε αποθήκη εξοπλισμού καταστημάτων, στην οδό Πύργου 9, στο Μοσχάτο Αττικής. Στην επιχείρηση κατάσβεσης έλαβαν μέρος 35 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 15 οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.

Νεκρή εντοπίστηκε η Τ.Φ. 82 ετών, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στις 13:45 χθες, σε διώροφη κατοικία, στο Δ/Δ Εμμανουήλ Παπά, του Δήμου Εμμανουήλ Παπά, στο Νομό Σερρών. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στην   κατοικία, ενώ μικρές ζημιές υπέστη και διπλανή οικία. Στο συμβάν έλαβαν μέρος 14 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με πέντε οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 04:06 σήμερα, σε ισόγειο χώρο ψησταριάς, στην οδό Πετρουπόλεως 28, στο Ίλιον. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην επιχείρηση, ενώ στην κατάσβεσή της έλαβαν μέρος επτά πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 05:55 σήμερα, σε αύλειο χώρο εργοστασίου εκκλησιαστικών ειδών, στην περιοχή Δερβένι Θεσσαλονίκης. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε ακατέργαστη ξυλεία, ενώ στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν άμεσα 11 οχήματα με 30 πυροσβεστικούς υπαλλήλους. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.