Επιστροφή

ΔΤ 1843, 17/12/2007, 09:30, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 06:30 χθες, σε εργοστάσιο ζωοτρόφων, με την επωνυμία «Α.Ε. ΕΛΒΙΖ», στο 40ο χιλ. της Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Βέροιας, στο Δήμο Πλατέος, του Νομού Ημαθίας. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε ζωοτροφές, μηχανήματα, ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, ενώ για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν 30 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 10 οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 18:20 χθες, σε μονοκατοικία, στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου 10, στη Χώρα Μεσσηνίας. Στο συμβάν έλαβαν μέρος τρεις πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο οχήματα, οι οποίοι κατάφεραν να περιορίσουν την πυρκαγιά στο χώρο της οικίας και να απεγκλωβίσουν τους C.C. και V.C, που είχαν υποστεί ελαφρά εγκαύματα και τους οποίους παρέλαβε όχημα του Ε.Κ.Α.Β. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 20:05 χθες, σε λυόμενη οικία, στο Δ/Δ Ανθείας, του Δήμου Τραϊανούπολης, στο Νομό Έβρου. Στην κατάσβεσή της συμμετείχαν έξι πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 06:14 σήμερα, σε διαμέρισμα 1ου ορόφου, στην οδό Δημοσθένους 13, στη Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής. Από την πυρκαγιά, η οποία ήταν προ αφίξεως της Πυροσβεστικής εξόδου, υπέστη υλικές ζημιές ο χώρος της κουζίνας και εντοπίστηκε νεκρός ο Λ.Θ. 45 ετών. Στο συμβάν έλαβαν μέρος έξι πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας.