Επιστροφή

ΔΤ 1849, 26/12/2007, 11:45, Συμβάντα

Νεκρή εντοπίστηκε η Τ.Κ. 91 ετών, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στις 01:30 χθες, σε μονοκατοικία, στο Δ/Δ Γρανίτσας, του Δήμου Μολοσσών, στο Νομό Ιωαννίνων. Στο συμβάν έλαβαν μέρος τρεις πυροσβεστικοί υπάλληλοι με ένα όχημα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 09:59 χθες, σε εστιατόριο, στην οδό Βουρνάζου 31, στους Αμπελόκηπους Αττικής. Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς συμμετείχαν 12 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τέσσερα οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.

Οι έντονες βροχοπτώσεις, που εκδηλώθηκαν τις απογευματινές ώρες χθες, είχαν ως αποτέλεσμα τη δημιουργία προβλημάτων εξαιτίας των πλημμυρών, στη Ζάκυνθο και συγκεκριμένα στο Δ/Δ Καλαμακίου και Δ/Δ Αργασίου. Η Υπηρεσία μας δέχτηκε 14 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων από υπόγεια κατοικιών και καταστημάτων και απεγκλωβισμούς ατόμων από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, και  αντιμετωπίστηκαν άμεσα από την Υπηρεσία μας με εννέα συνεργεία και 27 πυροσβεστικούς υπαλλήλους.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 20:45 χθες, σε τέσσερις γειτνιάζουσες οικίες, στο Δ/Δ Βίτσας, του Δήμου Κεντρικού Ζαγορίου, στο Νομό Ιωαννίνων. Από την πυρκαγιά καταστράφηκαν ολοσχερώς οι οικίες και στην κατάσβεση συμμετείχαν 12 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τέσσερα οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 00:45 σήμερα, σε εργοστάσιο πλαστικών και νάιλον, με την επωνυμία «ΓΙΟΒΑΝΙΚΑΣ», στο Δ/Δ Άδενδρου, του Δήμου Χαλκηδόνας, στο Νομό Θεσσαλονίκης. Από την πυρκαγιά καταστράφηκε ολοσχερώς η επιχείρηση και στην κατάσβεσή της έλαβαν μέρος 45 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 15 οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 02:30 σήμερα, σε  μονοκατοικία, στην περιοχή Τρανή Αμμουδιά στον Πολύγυρο, του Νομού Χαλκιδικής. Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς συμμετείχαν έξι πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.