Επιστροφή

ΔΤ 1851, 28/12/2007, 12:30, Συμβάντα

Τραυματισμένος απεγκλωβίστηκε, στις 10:34 χθες, ο Ε.Κ., 37 ετών, μετά από εκτροπή και ανατροπή της υπ’ αριθμ. ΕΚΑ-5304 Ι.Χ. μπετονιέρας από το οδόστρωμα και σύγκρουσή της με το υπ’ αριθμ. ΙΕΙ-6229 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο 10ο χλμ. Ε.Ο. Λαμίας - Αθηνών. Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού συμμετείχαν 18 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με έξι οχήματα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, στις 16:05 χθες, σε ισόγεια κατοικία, στο Δ/Δ Οιχαλίας του Δήμου Οιχαλίας, στο Νομό Μεσσηνίας. Από την πυρκαγιά υπέστη σοβαρά εγκαύματα ο Κ.Δ. 90 ετών, ενώ στο έργο της κατάσβεσης συμμετείχαν τρεις πυροσβεστικοί υπάλληλοι με ένα όχημα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, στις 20:15 χθες, σε πρατήριο υγρών καυσίμων, στην οδό Λομβαρδού 88, στη Ζάκυνθο. Από την πυρκαγιά υπέστη ελαφρά εγκαύματα ο Κ.Χ. 45 ετών, ενώ προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στο χώρο του πρατηρίου. Στο έργο της κατάσβεσης συμμετείχαν 20 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με οχτώ οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 23:50 χθες, σε εργοστάσιο συσκευασίας φρούτων, στο Δ/Δ Πέτρας, του Δήμου Φιλιππιάδας, στο Νομό Πρέβεζας. Από την πυρκαγιά καταστράφηκε ολοσχερώς η επιχείρηση, ενώ στην κατάσβεσή της έλαβαν μέρος οχτώ πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τέσσερα οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.