Επιστροφή

ΔΤ 1854, 31/12/2007, 10:30, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, στις 01:15 χθες, σε μονοκατοικία, στην οδό Ηρακλείου 6 στα Άνω Πατήσια Αττικής. Στο έργο της κατάσβεσης συμμετείχαν 16 πυροσβεστικοί υπάλληλοι, με επτά οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, στις 03:05 χθες, σε μονοκατοικία, στο Δ/Δ Αρκοχωρίου του Δήμου Νάουσας, στο νομό Ημαθίας. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν εννέα πυροσβεστικοί υπάλληλοι, με πέντε οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, στις 04:45 χθες, σε μονοκατοικία, στην οδό Μ. Βασιλείου 12 στο Ηράκλειο Κρήτης. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν έξι πυροσβεστικοί υπάλληλοι, με τρία οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, στις 16:14 χθες, σε μονοκατοικία, στη συμβολή των οδών Σμύρνης και Χαλέπας, στο Δ/Δ Σταυρός, του Δήμου Ακρωτηρίου, στα Χανιά. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν τέσσερις πυροσβεστικοί υπάλληλοι, με δύο οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας.