Επιστροφή

ΔΤ 1856, 02/01/2008, 10:00, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, στις 07:50 χθες, στο δημαρχείο Φλώρινας στην οδό Μ. Αλεξάνδρου 105 στην Φλώρινα Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στον εξοπλισμό και στο αρχείο. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν επτά πυροσβεστικοί υπάλληλοι, με τρία οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας.

Πυρκαγιές σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας, σε τρία σημεία της Αθήνας και συγκεκριμένα:

α) στις 00:20 σήμερα, στην εξωτερική πόρτα της Γενικής Τράπεζας, στην οδό Κυψέλης Σύρου. Στο έργο της κατάσβεσης συμμετείχαν έξι πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.

β) στις 02:37 σήμερα, σε κατάστημα ανταλλακτικών αυτοκινήτων στην οδό Νιρβάνα 35, στις Τρεις Γέφυρες. Στο έργο της κατάσβεσης συμμετείχαν δέκα πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.

γ) στις 04:07 σήμερα, σε μοτοποδήλατο στην οδό Αμερικανίδων Κυριών 2Α , στην Νίκαια . Στο έργο της κατάσβεσης συμμετείχαν έξι πυροσβεστικοί υπάλληλοι δύο οχήματα. Προανάκριση για τα συμβάντα διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.

Πυρκαγιά σημειώθηκε στις 07:15 σήμερα, στην Πύλη 5 της κεντρικής λαχαναγοράς , όπου προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές, στο υπ’ αριθμ. ΡΜΚ-2506 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο. Στο έργο της κατάσβεσης συμμετείχαν πέντε πυροσβεστικοί υπάλληλοι δύο οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.

Οι έντονες βροχοπτώσεις που εκδηλώθηκαν χθες, κατά τις απογευματινές ώρες, στο νησί της Ρόδου του νομού Δωδεκανήσων, είχαν ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν υπόγεια κυρίως κατοικιών και επιχειρήσεων, καθώς και να ακινητοποιηθούν οχήματα στο οδόστρωμα. Η Υπηρεσία μας έχει δεχτεί συνολικά 100 κλήσεις περίπου, ενώ πραγματοποίησε 60 αντλήσεις υδάτων, καθώς και εννέα μεταφορές ατόμων σε ασφαλή σημεία. Για την αντιμετώπιση των συμβάντων συνεχίζουν να επιχειρούν 10 συνεργεία με 25 πυροσβεστικούς υπάλληλοι, τα οποία θα παραμείνουν για όσο διάστημα χρειαστεί.