Επιστροφή

ΔΤ 1862, 11/01/2008, 10:33, Συμβάντα

Ελαφρά τραυματισμένος εντοπίστηκε ο Κ.Μ., 84 ετών, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στις 08:50 χθες, σε μονοκατοικία, στην περιοχή Καρυές, του Δήμου Γέρας Λέσβου. Η πυρκαγιά στη μονοκατοικία προκάλεσε μικρές υλικές ζημιές, ενώ στην κατάσβεση της έλαβαν μέρος δύο πυροσβεστικοί υπάλληλοι με ένα όχημα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 14:00 χθες, στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής, στη συμβολή των οδών Αγίας Κυριακής και Μπιζανίου του Δήμου Πύργου, στην Ηλεία. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο εσωτερικό χώρο του ναού. Στην επιχείρηση κατάσβεσης έλαβαν μέρος έξι πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.
 
Διαρροή αμμωνίας εκδηλώθηκε στις 14:20 χθες, σε ισόγειο στεγασμένο χώρο γαλακτοβιομηχανίας, στο Δ/Δ Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Με χρήση στολών αμμωνίας εισήλθαν πυροσβεστικοί υπάλληλοι στο χώρο της εταιρείας, εντόπισαν και διακόψαν την διαρροή αμμωνίας, κατόπιν έγινε διαβροχή και αερισμός του χώρου. Στην επιχείρηση έλαβαν μέρος 20 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 10 οχήματα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 19:40 χθες, σε Κ.Ε.Κ – Λαογραφικό Μουσείο, στο Δ/Δ Θολού, του Δήμου Νέα Ζίχνης Σερρών. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στο κτίριο, ενώ στην επιχείρηση κατάσβεσης έλαβαν μέρος 15 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με πέντε οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.