Επιστροφή

ΔΤ 1868, 18/01/2008, 10:00, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, στις 15:10 χθες, σε συνεργείο αυτοκινήτων και σκαφών αναψυχής, στο 16ο χλμ. Ε.Ο. Ηρακλείου-Μοιρών. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στην επιχείρηση, ενώ στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος οκτώ πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τέσσερα οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, στις 17:44 χθες, σε διώροφη κατοικία, στο Δ/Δ Γαλατά του Δήμου Χανίων, στην Κρήτη. Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς, από την οποία προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στην οικία, συμμετείχαν πέντε πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, στις 05:15 σήμερα, σε διώροφο κτίριο, στο ισόγειο και το υπόγειο του οποίου στεγάζονταν τρία καταστήματα ρούχων, στην πλατεία Πετρινού, στην Τρίπολη Αρκαδίας. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στις επιχειρήσεις, ενώ στην κατάσβεσή της έλαβαν μέρος 16 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με οκτώ οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.