Επιστροφή

ΔΤ 1870, 20/01/2008, 11:30, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, στις 09:15 χθες, σε ισόγειο αποθηκευτικό χώρο κηροπλαστικής , στην οδό Κρήτης 28-30 στην Αργυρούπολη. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 20 πυροσβεστικοί υπάλληλοι, με επτά οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, κατά τη διάρκεια της νύχτας, στην πόλη της Αλεξάνδρειας και συγκεκριμένα, στις 09:45, στην οδό Μ. Αλεξάνδρου, στο Δήμο Αλεξάνδρειας, σε δύο (2) εγκαταλελειμμένα Ι.Χ.Ε αυτ/τα άνευ αριθμού κυκλοφορίας. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν δύο πυροσβεστικοί υπάλληλοι, με ένα όχημα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας.

Τραυματισμένη βρέθηκε, από υπαλλήλους της υπηρεσίας μας στις 13:40 χθες, η Π.Σ., 89 ετών, στο Δ/Δ Ζωτικού του Δήμου Ιωαννίνων, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από τις 18-01-2008. Στην επιχείρηση αναζήτηση της έλαβαν μέρος τρείς πυροσβεστικοί υπάλληλοι με ένα όχημα.

Τραυματισμένη απεγκλωβίστηκε στις 15:36 χθες, η Λ.Κ., 60 ετών, μετά από πτώση της σε φρεάτιο ανελκυστήρα, στην Βεάκη 1 στην περιοχή Ελληνορώσων Αττικής. Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού της συμμετείχαν οκτώ πυροσβέστες με δύο οχήματα.

Πυρκαγιές σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας, στην  Αθήνα και συγκεκριμένα:

α) στις 00:02 σήμερα, σε υποκατάστημα τράπεζας Eurobank, στην οδό Τριών Ιεραρχών 10-12 στα Πετράλωνα,

β) στις 03:59 σήμερα, στο υπ΄ αρίθμ. ΖΚΤ-3718, στη οδό Διογένους 10, στο Χαλάνδρι.

Όλα τα παραπάνω περιστατικά αντιμετωπίστηκαν άμεσα από την Υπηρεσία μας.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 02:28 χθες, σε ισόγειο χώρο εργοστασίου κατασκευής πλαστικών διαφημιστικών ειδών στην οδό Παναγιάς Γρηγορούσης 140, στο Ζεφύρι Αττικής. Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς συμμετείχαν 36 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 12 οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας.

Πυρκαγιές  εκδηλώθηκαν, κατά τη διάρκεια της νύχτας στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Περιστερίου Αττικής, σε επτά (7) κάδους απορριμμάτων. Τα παραπάνω περιστατικά αντιμετωπίστηκαν άμεσα από την Υπηρεσία μας. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας.