Επιστροφή

ΔΤ 1876, 27/01/2008, 13:00, Συμβάντα

Νεκρός εντοπίστηκε άντρας αγνώστων στοιχείων, ύστερα από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 02:10 σήμερα, σε εγκαταλελειμμένη μονοκατοικία στην οδό Κίμωνος Βόγα 45, στη Θεσσαλονίκη. Στο συμβάν έλαβαν μέρος 10 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τέσσερα οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, στις 04:15 σήμερα, σε διαμέρισμα 4ου ορόφου, στην οδό Σπάρτης 14 στη Θεσσαλονίκη. Στο συμβάν έλαβαν μέρος 11 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τέσσερα οχήματα, οι οποίοι απεγκλώβισαν με ελαφρά εγκαύματα τον Χ.Δ. 38 ετών και τον παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 08:14 σήμερα, σε διαμέρισμα 1ου ορόφου, στην οδό Πέλοπος 8 στην Καισαριανή Αττικής. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές στην οικία, ενώ με αναπνευστικά προβλήματα απεγκλωβίστηκε, η Α.Α. 83 ετών, η οποία παρελήφθη από ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. Στο συμβάν συμμετείχαν εννέα πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.