Επιστροφή

ΔΤ 1877, 28/01/2008, 11:00, Συμβάντα


Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, στις 14:59 χθες, σε διαμέρισμα 1ου ορόφου, στην οδό Κονδύλη 1, στο Χαϊδάρι. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές στο διαμέρισμα, ενώ οι εφτά πυροσβεστικοί υπάλληλοι που συμμετείχαν στην κατάσβεση με δύο οχήματα, απεγκλώβισαν την Δ.Ε., αγνώστων λοιπών στοιχείων, με ελαφρά εγκαύματα στα άνω άκρα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 23:05 χθες, σε παλαιά μονοκατοικία, στο τέρμα της οδού Δημητροπούλου, στη Θήβα. Οι τρεις πυροσβεστικοί υπάλληλοι που έσπευσαν στο σημείο με ένα όχημα, απεγκλώβισαν με ελαφρά εγκαύματα τον ενοικιαστή της, ινδικής υπηκοότητας, τον οποίο μετέφερε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β, στο Γ.Ν. Θηβών. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.

Νεκρή εντοπίστηκε η Ν.Β., 85 ετών, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στις 06:15 σήμερα, στην κρεβατοκάμαρα διαμερίσματος 1 ορόφου, στην οδό Μυκόνου 106, στα Καμίνια Αττικής. Στο συμβάν έλαβαν μέρος δέκα πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τέσσερα οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.