Επιστροφή

ΔΤ 1880, 03/02/2008, 11:30, Συμβάντα

Νεκροί ανασύρθηκαν, στις 08:10 χθες, ο Μ.Ν. ετών 20 και ο Μ.Γ ετών 26, έπειτα από σύγκρουση επιβατικής αμαξοστοιχίας του ΟΣΕ, με το υπ’ αριθμ. ΑΗΚ–9395 I.X.E. αυτοκίνητο. Η σύγκρουση έγινε στη σιδηροδρομική διασταύρωση Πολυσίτου, στο Δ/Δ Βιστωνίδας, του Νομού Ξάνθης. Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού συμμετείχαν πέντε πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο οχήματα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, στις 22:58 χθες, σε κατάστημα δερμάτινων ειδών, στην Ιερά Οδό 99, στο Βοτανικό Αττικής. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην επιχείρηση, ενώ στην κατάσβεσή της συμμετείχαν 13 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με πέντε οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα της Δ.Π.Υ. Αττικής.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 01:25 σήμερα, σε παλαιά πέτρινη κατοικία, στο Δ/Δ Άνω Σπαρτιάς, του Δήμου Εχιναίων, στο Νομό Φθιώτιδας. Από την πυρκαγιά υπέστη εγκαύματα η ιδιοκτήτριά της Μ.Ε., την οποία μετέφερε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β, στο Νοσοκομείο, πριν από την άφιξη της πυροσβεστικής εξόδου. Στον τόπο του συμβάντος μετέβησαν έξι πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.

Πυρκαγιές σημειώθηκαν, κατά τις βραδινές ώρες, σε 26 κάδους απορριμμάτων, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας. Για την κατάσβεσή τους, κινητοποιήθηκαν 21 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με εφτά οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το  Ανακριτικό Τμήμα της Δ.Π.Υ. Αττικής.