Επιστροφή

ΔΤ 1895, 20/02/2008, 09:00, Συμβάντα

Kατά το τελευταίο 24ωρο, η Υπηρεσία μας πραγματοποίησε συνολικά 22 παροχές βοηθείας, που αφορούσαν τη μεταφορά ασθενών και νεφροπαθών σε νοσοκομεία. Οι διακομιδές των ασθενών πραγματοποιήθηκαν από 13 συνεργεία με 26 πυροσβεστικούς υπαλλήλους.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 09:35 χθες, σε μονοκατοικία, στην οδό Αεροπόρου Περρίκου 60, στη Χίο. Από την πυρκαγιά υπέστη ελαφρά εγκαύματα η Ψ.Μ. ετών 57. Στο συμβάν έλαβαν μέρος οκτώ πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τέσσερα οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 10:55 χθες, σε διαμέρισμα 2ου ορόφου τριώροφου κτιρίου, στην οδό Υψηλάντου 108, στην  Κηπούπολη του Δήμου Περιστερίου, στο νομό Αττικής. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σημαντικές υλικές ζημιές στο διαμέρισμα, ενώ τρία άτομα απομακρύνθηκαν από το χώρο της πυρκαγιάς. Στο συμβάν έλαβαν μέρος 13 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τέσσερα οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 21:15 χθες, σε διαμέρισμα της Φοιτητικής Εστίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, στην οδό Γεωργίου Βούρου 101, στη Χίο. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σημαντικές υλικές ζημιές στο διαμέρισμα, ενώ με αναπνευστικά προβλήματα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, η Κ.Ο., ετών 20. Στο συμβάν έλαβαν μέρος έξι πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δυο οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.

Νεκρή βρέθηκε η Κ.Ε. ετών 75, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στις 02:30 σήμερα, σε μονοκατοικία, στην περιοχή Καραϊσκέικα του Δήμου Μακρακώμης, στο νομό Φθιώτιδας. Στο συμβάν έλαβαν μέρος τρεις πυροσβεστικοί υπάλληλοι με ένα όχημα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, εκδηλώθηκαν πυρκαγιές σε έξι κάδους απορριμμάτων στο κέντρο της Πάτρας. Τα συμβάντα αντιμετωπίστηκαν άμεσα από έξι πυροσβεστικούς υπαλλήλους με δυο οχήματα, ενώ προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.