Επιστροφή

ΔΤ 1898, 23/02/2008, 09:15, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 09:30 χθες, σε κατάστημα υποδημάτων, στην οδό Μενάνδρου 15, στην Αθήνα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε εμπορεύματα και σε εξοπλισμό του καταστήματος, ενώ στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 14 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με πέντε οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 09:55 χθες, σε διώροφη μονοκατοικία, στο Δ/Δ Νεοχωρίου, του Δήμου Βεντζίων, στο Νομό Γρεβενών. Στο έργο της κατάσβεσης συμμετείχαν επτά πυροσβεστικοί υπάλληλοι, με τρία οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.

Νεκρός ανασύρθηκε άνδρας αγνώστων στοιχείων, ο οποίος είχε καταπλακωθεί από βαγόνι τρένου του ΗΣΑΠ, το οποίο εκτροχιάστηκε στις 12:55 χθες, στον σταθμό του ΗΣΑΠ, στην ακτή Ποσειδώνος, στον Πειραιά. Στην επιχείρηση εντοπισμού και ανάσυρσης συμμετείχαν 16 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με επτά οχήματα ενώ πριν την άφιξη της Υπηρεσίας μας, έξι άτομα είχαν μεταφερθεί σε νοσοκομείο της περιοχής.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 22:55 χθες, σε αποθήκες χάρτου, στο 18ο χλμ. Λεωφόρου Πάρνηθας, στο Μετόχι του νομού Αττικής. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές, ενώ στο έργο της κατάσβεσης συμμετείχαν 45 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 15 οχήματα.