Επιστροφή

ΔΤ 1899, 25/02/2008, 10:05, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 12:10 χθες, σε διπλοκατοικία, στο Δ/Δ Ασπροβάλτας, του Δήμου Αγίου Γεωργίου, στο Νομό Θεσσαλονίκης. Στο έργο της κατάσβεσης συμμετείχαν εφτά πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τέσσερα οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 03:45 σήμερα, σε μονοκατοικία, στο Δ/Δ Γραμμενίτσας, του Δήμου Βλαχέρνας, στο Νομό Άρτας. Στο έργο της κατάσβεσης συμμετείχαν εφτά πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τέσσερα οχήματα, ενώ ελαφρά εγκαύματα υπέστη στο πόδι, ο Α.Γ., 70 ετών. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 05:00 σήμερα, σε διαμέρισμα 4ου ορόφου, στην οδό Πέτρου Συνδίκα 22, στη Θεσσαλονίκη. Με την άφιξη της πυρ/κής εξόδου, απομακρύνθηκαν με χρήση κλιμακοφόρου οχήματος, από μπαλκόνι 5ου ορόφου,  όπου είχαν εγκλωβιστεί, δύο άτομα (μητέρα και ανήλικο τέκνο). Στο συμβάν συμμετείχαν 20 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με εννιά οχήματα, οι οποίοι περιόρισαν την πυρκαγιά στο χώρο του διαμερίσματος, όπου προκλήθηκαν υλικές ζημιές. Διενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.