Επιστροφή

ΔΤ 1925, 12/04/2008, 11:30, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 03:04 σήμερα, στην είσοδο εργοστασίου παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων, στο 5ο χλμ της Επαρχιακής οδού Ηρακλείου-Μαλάδων, του Νομόυ Ηρακλείου. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στα υπ΄ αριθμ. ΧΝΜ-7020 και ΧΝΤ-8051,φορτηγά ψυγεία. Στην κατάσβεση συμμετείχαν  επτά πυροσβεστικοί υπάλληλοι με  τέσσερα οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 04:14 σήμερα, σε εργαστήριο αργυροχρυσοχοΐας, στην οδό Χίου 15, στη Καισαριανή Αττικής. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στον εξοπλισμό και στις εγκαταστάσεις της επιχείρησεις. Στο συμβάν έλαβαν μέρος 13 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με πέντε οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 06:25 σήμερα, σε μονοκατοικία, στην περιοχή Πευκάκια,  στο Πέραμα Αττικής. Από την πυρκαγιά, η οποία ήταν προ αφίξεως της Πυροσβεστικής εξόδου, υπέστη εγκαύματα ο Α.Μ., κατά την προσπάθεια  κατάσβεσης  της,  τον οποίο μετέφερε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β στο Νοσοκομείο. Στο τόπο του συμβάντος μετέβησαν εννέα πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα