Επιστροφή

ΔΤ 1935, 03/05/2008, 19:00, Συμβάντα


Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 22:15 χθες, στα υπ’αρίθμ. ΜΥΕ-8686 και ΜΥΕ-9490 Ι.Χ. λεωφορεία, τα οποία ανήκαν σε δύο διαφορετικές σχολές οδηγών, ενώ ήταν σταθμευμένα σε υπαίθριο χώρο, στην περιοχή Αγία Κυριακή, του Δήμου Μυτιλήνης. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές και στα δύο λεωφορεία. Στο τόπο του συμβάντος μετέβησαν έξι πυροσβεστικοί υπάλληλοι, με τρία οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.

Νεκρός εντοπίστηκε ο Δ.Δ. 27 ετών, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στις 14:00 σήμερα, σε κουζίνα μονοκατοικίας, στο Δ/Δ Μπόχαλη, στη Ζάκυνθο. Στην κατάσβεση συμμετείχαν οχτώ πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.

Επιχείρηση διάσωσης πραγματοποιήθηκε στις 14:00 σήμερα, για τον απεγκλωβισμό του Γ.Γ. ετών 38,  από φρεάτιο ανελκυστήρα, στην οδό Ερμού 35, στη Μεταμόρφωση Αττικής. Στο συμβάν έλαβαν μέρος οχτώ πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα. Τον τραυματία παρέλαβε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. και τον μετέφερε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών.