Επιστροφή

ΔΤ 1946, 31/05/2008, 11:45, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 15:00 χθες, σε  αποθήκη, στην περιοχή Τσιχλιμπού, στη Λευκάδα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές, σε εποχιακά είδη, καθώς και στα υπ’αρίθμ. ΑΙΚ-2013 και ΑΙΚ-8462 Ι.Χ., στην υπ’αρίθμ. ΕΥΒ-684 Ι.Χ. μοτοσικλέτα και ένα φορτηγό Ι.Χ. άνευ αριθμού κυκλοφορίας, τα οποία βρισκόταν σταθμευμένα στον εξωτερικό χώρο της αποθήκης. Στο έργο της κατάσβεσης συμμετείχαν 18 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 10 οχήματα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 16:30 χθες, στο υπ’αρίθμ. ΡΟΒ-6020, λεωφορείο του Κ.Τ.Ε.Λ. Ιωαννίνων, το οποίο βρισκόταν εν κινήσει, στο 77ο χλμ. της Ε.Ο. Ιωαννίνων – Κοζάνης. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σημαντικές υλικές ζημιές στο λεωφορείο, ενώ οι δύο επιβάτες και ο οδηγός του απομακρύνθηκαν έγκαιρα. Στο τόπο του συμβάντος μετέβησαν οχτώ πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 17:35 χθες, σε μεγάλο αποθηκευτικό χώρο 12.500 τ.μ. περίπου, επί της Λεωφόρου Ανδρέα Παπανδρέου, στην Πάτρα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στα εμπορεύματα της επιχείρησης (βιομηχανικά είδη, πρώτες ύλες πλαστικών, εξαρτήματα αυτοκινήτων, χαρτικά, βιβλία κ.α.) στα γραφεία, καθώς και σε τρία οχήματα στον προαύλιο χώρο. Στο συμβάν έλαβαν μέρος 35 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 14 οχήματα.  

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 04:20 σήμερα, σε κέντρο διασκέδασης το οποίο βρισκόταν  εκτός λειτουργίας, στην περιοχή Σκαλέτα του Δήμου Αρκαδίου, στο Νομό Ρεθύμνης. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σημαντικές υλικές ζημιές, στον εξοπλισμό και τις εγκαταστάσεις της επιχείρησης. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 11 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με έξι οχήματα.

Για τα ανωτέρω περιστατικά διενεργείται προανάκριση.