Επιστροφή

ΔΤ 1949, 07/06/2008, 11:30, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 09:45 χθες, σε καφετέρια, στην οδό Βαλταδώρων 2, στην πόλη της Κοζάνης. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σημαντικές υλικές ζημιές, στον εξοπλισμό και τις εγκαταστάσεις της επιχείρησης. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν δέκα πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα.

Επιχείρηση απεγκλωβισμού 170 ατόμων (μαθητές-γονείς-εκπαιδευτικοί), του 2ου δημοτικού σχολείου Τριλόφου, πραγματοποιήθηκε στις 14:35 χθες, στο Δ/Δ Μελισσουργού, του Δήμου Απολλωνίας, στο νομό Θεσσαλονίκης. Τα άτομα εγκλωβίστηκαν σε εστιατόριο της περιοχής λόγω υπερχείλισης παρακείμενου ρέματος. Στο συμβάν έλαβαν μέρος 20 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με επτά οχήματα, οι οποίοι μετέφεραν με ασφάλεια τα άτομα και τα βοήθησαν να απομακρυνθούν από το σημείο.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 18:23 χθες, σε δύσβατη δασική έκταση, στην περιοχή Κιούρκα, του Δήμου Αφιδνών, στο Νομό Αττικής. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς κινητοποιήθηκαν άμεσα 30 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δέκα οχήματα, πεζοπόρο τμήμα της Ε.Μ.Α.Κ. 27 ατόμων και δυο εθελοντικά οχήματα, ενώ από αέρος επιχείρησαν 3 Α/Φ και 1 Ε/Π.