Επιστροφή

ΔΤ 1982, 24/07/2008, 10:00, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 16:10 χθες, σε υπαίθριο αποθηκευτικό χώρο ειδών υγιεινής, στη λεωφόρο Κορωπίου-Βάρης. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στα εμπορεύματα της επιχείρησης, ενώ κατά την κατάσβεση τραυματίστηκε και ένας Πυροσβέστης, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Στο έργο της κατάσβεσης συμμετείχαν 25 πυροσβεστικοί υπάλληλοι, με εννέα οχήματα.

 

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στη 01:00 σήμερα σε συνεργείο αυτοκινήτων, στην οδό Μακρυγιάννη 28  στο Αγρίνιο. Από την πυρκαγιά κάηκαν εργαλεία και δύο λεωφορεία που βρίσκονταν στον εσωτερικό χώρο της επιχείρησης, ενώ προκλήθηκαν ζημιές και στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις του κτιρίου. Στο έργο της κατάσβεσης, συμμετείχαν εννέα πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τέσσερα οχήματα.

 

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στη 01:45 σήμερα σε συνεργείο αυτοκινήτων, στη θέση Βοϊδολίβαδο του Δήμου Αγρινίου. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σημαντικές υλικές ζημιές σε επτά Ι.Χ. αυτοκίνητα καθώς και στον εξοπλισμό και στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις της επιχείρησης. Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς, συμμετείχαν δέκα πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα.

 
Για τα παραπάνω, διενεργείται προανάκριση από τα αρμόδια Ανακριτικά Τμήματα της Υπηρεσίας μας.