Επιστροφή

ΔΤ 1991, 16/08/2008, 12:30, Συμβαντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 15:45 χθες, σε εργοστάσιο πλαστικών, με την επωνυμία ¨RECYCLING PLASTIC INDUSTRY¨, στο 1ο χιλ. της Ε.Ο. Σχηματαρίου-Δηλεσίου, στο Νομό Βοιωτίας. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στον εξοπλισμό και στις πρώτες ύλες της επιχείρησης. Η υπηρεσία μας επενέβη με 40 πυροσβεστικούς υπαλλήλους και 16 οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 02:10 σήμερα, σε εργοστάσιο πλαστικών κάδων, στους Αγίους Θεοδώρους, στο Νομό Κορινθίας. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές  στις πρώτες ύλες της επιχείρησης. Στην κατάσβεση συμμετείχαν 25 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με έντεκα οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.

Νεκρός εντοπίστηκε άνδρας αγνώστων στοιχείων, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στις 05:40 σήμερα σε υπόγειο διαμέρισμα, στην οδό Αγίου Μελετίου 17, στην Κυψέλη Αττικής. Στην κατάσβεση συμμετείχαν δέκα πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τέσσερα οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από την ΕΛ.ΑΣ.