Επιστροφή

ΔΤ 2007, 06/10/2008, 09:25, Συμβάντα

 

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 18:32 χθες, στην Πλατεία Κουμουνδούρου και Ευριπίδου, στο Κέντρο της Αθήνας. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε τρία Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και σε μία μοτοσικλέτα. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος οχτώ πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 03:40 σήμερα, σε εργοστάσιο επίπλων, 500 τ.μ. περίπου, στην ΒΙ.Π.Ε. Λάρισας, στο Νομό Θεσσαλίας. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στον εξοπλισμό και στο εμπόρευμα της επιχείρησης. Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς έλαβαν μέρος δέκα πυροσβεστικοί υπάλληλοι με πέντε οχήματα. Για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας.

Οι ισχυροί άνεμοι που εκδηλώθηκαν από το πρωί χθες, στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, είχαν ως αποτέλεσμα την πτώση δέντρων, την επικίνδυνη κλίση αυτών καθώς και αποκολλήσεις αντικειμένων από διάφορα σημεία. Η Υπηρεσία μας δέχτηκε 44 κλήσεις για παροχή βοηθείας, οι οποίες αντιμετωπίστηκαν από 27 συνεργεία με 54 πυροσβεστικούς υπαλλήλους.