Επιστροφή

ΔΤ 2024, 23/11/2008, 10:55, Συμβάντα

Οι ισχυροί άνεμοι, που εκδηλώθηκαν κατά το τελευταίο 24ωρο σε όλη τη χώρα, είχαν ως αποτέλεσμα τη δημιουργία προβλημάτων που προκλήθηκαν από πτώσεις δέντρων και αφαιρέσεις αντικειμένων. Συγκεκριμένα η Υπηρεσία μας δέχτηκε:

Στο Νομό Αττικής 78 κλήσεις,

Στην Ήπειρο 40 κλήσεις,

Στη Στερεά Ελλάδα 120 κλήσεις,

Στην Πελοπόννησο 70 κλήσεις,

Στη Δυτική Ελλάδα 135 κλήσεις,

και επιπλέον λόγω των έντονων βροχοπτώσεων στην πόλη της Ιεράπετρας, στην Κρήτη, η Υπηρεσία μας δέχθηκε 60 κλήσεις για άντληση υδάτων από υπόγεια κατοικιών και καταστημάτων.

Το σύνολο των συμβάντων αντιμετωπίστηκαν άμεσα και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 15:03 χθες, σε πιτσαρία με την επωνυμία «L’ARTIGIANO», στην οδό Αρκαδίας 20-28, στο Γέρακα Αττικής. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στον εξοπλισμό της επιχείρησης ενώ περιορισμένες ζημιές υπέστησαν τέσσερα υπερκείμενα διαμερίσματα. Στην κατάσβεση έλαβαν μέρος 18 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με οχτώ οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 04:05 σήμερα, σε αποθήκη χάρτου, στη Μαγούλα Αττικής. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σημαντικές υλικές ζημιές στον εξοπλισμό και στις εγκαταστάσεις της αποθήκης. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν δέκα πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 30 οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.