Επιστροφή

ΔΤ 2032, 28/12/2008, 11:40, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, στις 07:00 χθες, στο υπ’ αριθμ. ΕΒΖ-7322 Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, στο Δ.Δ. Βάλτου, του Νομού Έβρου. Κατά την διάρκεια της κατάσβεσης βρέθηκε νεκρός και ανασύρθηκε ο Α.Ε., στο συμβάν συμμετείχαν τέσσερεις πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο οχήματα .

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 08:05 χθες, σε υπαίθριο χώρο προστασίας ζώων, πλησίον του πεδίου βολής Μεγάρων, στα Μέγαρα Αττικής. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σημαντικές υλικές ζημιές σε 3 Ι.Χ.Ε αυτοκίνητα, καθώς και σε 2 τρέιλερ με μηχανήματα θέρμανσης και φωτισμού. Στην επιχείρηση κατάσβεσης έλαβαν μέρος πέντε πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο οχήματα.


Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 02:57 σήμερα σε διαμέρισμα 3ου ορόφου, στην οδό Αετού 30 Άνω Λόφος Περιστέρι. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σημαντικές υλικές ζημιές στο διαμέρισμα, ενώ απομακρύνθηκαν έγκυρα από τον υπερκείμενο όροφο ο ιδιοκτήτης, η σύζυγος και τα δύο ανήλικα παιδιά του. Οι οικογένεια στη συνέχεια μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο. Στο συμβάν έλαβαν μέρος 26 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δέκα οχήματα.


Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.