Επιστροφή

ΔΤ 2044, 28/01/2009, 20:00, Ανακοίνωση

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

      Τελετή πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 17:00, στο Ζάππειο Μέγαρο, για την παράδοση πυροσβεστικών και ασθενοφόρων οχημάτων, από την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών, στο Πυροσβεστικό Σώμα και στο Ε.Κ.Α.Β. Από τον Πρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, κ. Νίκο Ευθυμίου, παραδόθηκαν έξι σύγχρονα πυροσβεστικά οχήματα, μάρκας Nissan Pick Up 4x4 500L και εφτά κινητές ιατρικές μονάδες για τις ανάγκες του Πυροσβεστικού Σώματος, καθώς επίσης και 100 κινητές ιατρικές μονάδες στο Ε.Κ.Α.Β.

       Τα οχήματα παρέλαβαν οι Υπουργοί Εσωτερικών Καθηγητής κ. Προκόπης Παυλόπουλος και Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, οι οποίοι κατά το σύντομο χαιρετισμό τους ευχαρίστησαν την Ένωση για τη σημαντική προσφορά της. Τιμητικές πλακέτες απένειμαν ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Αθανάσιος Κοντοκώστας και ο Πρόεδρος του Ε.Κ.Α.Β. κ. Νικολάος Παπαευσταθίου.

       Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Κωστής Χατζηδάκης, ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Αναστάσης Παπαληγούρας, ο Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Σαλμάς Μάριος, ο Υφυπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κ. Κοντογιάννης Γεώργιος και ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Πρέσβης κ. Μπίτσιος Κωνσταντίνος.

      Από την πλευρά του Π.Σ. παρευρέθησαν, ο Υπαρχηγός του Π.Σ. Αντιστράτηγος Στυλιανός Στεφανίδης, ο Επιθεωρητής Υπηρεσιών Νοτίου Ελλάδος Αντιστράτηγος Παναγιώτης Δημητρίου, ο Προϊστάμενος Επιτελείου Α.Π.Σ. Υποστράτηγος Παναγιώτης Μιχαλέας, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Ακαδημίας Υποστράτηγος Μιχαήλ Μιχαλόπουλος και ο Προϊστάμενος της Υγειονομικής Υπηρεσίας του Π.Σ. Υποστράτηγος Χρήστος Παπαδόπουλος.