Επιστροφή

ΔΤ 2074, 11/05/2009, 11:30, Συμβάντα

Νεκρή εντοπίστηκε η Χ.Δ. 80 ετών, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς, που εκδηλώθηκε στις 11:50 χθες, στην Ιερά Μονή Παναγίας Γοργοεπηκόου, στη συμβολή των οδών Αγ. Γεωργίου και Ήρας, στη Ραφήνα. Στο συμβάν συμμετείχαν δέκα πυροσβεστικοί υπάλληλοι, με τέσσερα οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.

 

Τραυματισμένη απεγκλωβίσθηκε στις 13:03 χθες, η Π.Σ. 20 ετών, μετά από πτώση της από τον 4ο όροφο στον ημιώροφο του παραρτήματος του Γ.Ψ.Α. (Δρομοκαϊτειο), στην οδό Μυλλέρου 71 στον Κεραμικό και μεταφέρθηκε από το Ε.Κ.Α.Β. στο Νοσοκομείο. Στην επιχείρηση ανάσυρσης, έλαβαν μέρος έντεκα πυροσβεστικοί υπάλληλοι, με τέσσερα οχήματα.

 

Νεκρή εντοπίστηκε η Ε.Θ. 94 ετών, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς μικρής έκτασης, που εκδηλώθηκε στις 20:40 χθες, στο σαλόνι διαμερίσματος 1ου ορόφου, στην οδό Κερασούντος 24, στους Αμπελόκηπους. Από τον ίδιο χώρο, απεγκλωβίστηκε με αναπνευστικά προβλήματα η Ε.Ε. 80 ετών, η οποία και διακομίστηκε από το Ε.Κ.Α.Β. στο Νοσοκομείο. Στο συμβάν συμμετείχαν εννέα  πυροσβεστικοί υπάλληλοι, με τέσσερα οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.