Επιστροφή

ΔΤ 2079, 27/05/2009, 09:00, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 10:05 χθες, σε αποθήκη υλικών αλουμινίου, στην περιοχή Δραγωτινά του Δήμου Λευκιμμαίων, στην Κέρκυρα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές στα εμπορεύματα της επιχείρησης. Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς, συμμετείχαν τέσσερις πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.

 

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 18:42 χθες, σε εστιατόριο, στη Λεωφόρο Αθηνών – Καπανδριτίου. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτεταμένες υλικές ζημιές στον εξοπλισμό της επιχείρησης. Στο έργο της κατάσβεσης συμμετείχαν 16 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με επτά οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.

 

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 21:05 χθες, σε εργοστάσιο κατασκευής διαφημιστικών πινακίδων στο 1ο χλμ Λεωφόρου Αυλώνας – Μαλακάσας, στην Αυλώνα Αττικής. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σημαντικές υλικές ζημιές στον εξοπλισμό και τα εμπορεύματα της επιχείρησης. Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 23:50. Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς, συμμετείχαν 30 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 15 οχήματα. Στον τόπο του συμβάντος παραμένουν 18 άτομα με έξι οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.