Επιστροφή

ΔΤ 2089, 27/06/2009, 10:00, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 02:02 σήμερα, σε αμαξοστάσιο της ΕΘΕΛ, στην οδό Κουντουριώτου 15, στον Άγιο Δημήτριο Αττικής. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές σε τρία από τα λεωφορεία της Εταιρείας Θερμικών Λεωφορείων, ενώ ζημιές υπέστησαν οι υαλοπίνακες τριών ακόμη λεωφορείων της επιχείρησης. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος 22 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με επτά οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.

 

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 15:25 χθες, σε εργοστάσιο χρωμάτων, με την επωνυμία «ΕΥΡΟΧΡΩΜ Ε.Π.Ε.», στη θέση Κάμπος, στα Οινοφύτα Βοιωτίας. Από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο χώρο παραγωγής του εργοστασίου, προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στις κτιριακές εγκαταστάσεις, τον εξοπλισμό και τα εμπορεύματα της επιχείρησης, εμβαδού περίπου 1.100 τ.μ. Στο συμβάν συμμετείχαν 33 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 11 οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.

 

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 08:30 χθες, όταν βυτιοφόρο όχημα προσέκρουσε με Ι.Χ.Ε. και ανετράπη, στην Περιφερειακή Οδό Θηβών – Λειβαδιάς. Στο συμβάν έσπευσαν άμεσα εννέα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, οι οποίοι αφού απεγκλώβισαν τραυματισμένο τον οδηγό του βυτιοφόρου, έλαβαν όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα για την αποφυγή πυρκαγιάς. Το βυτιοφόρο μετέφερε υγρό ασετόν, το οποίο και μεταγγίστηκε σε εφεδρικό όχημα από τους υπεύθυνους της εταιρείας.