Επιστροφή

ΔΤ 2167, 24/01/2010, 11:15, Συμβάντα

Νεκρή εντοπίστηκε από τις πυροσβεστικές δυνάμεις, η Σ.Ε. 44 ετών, στις 08:40 χθες, στην οδό Ομήρου 6, στην Κοζάνη, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε διαμέρισμα 2ου ορόφου. Από την πυρκαγιά σημειώθηκαν μικρές υλικές ζημιές στην οικία, ενώ στο συμβάν συμμετείχαν πέντε πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο οχήματα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 20:49 χθες, σε διαμέρισμα 1ου ορόφου, στην οδό Ρούμελης 5, στον Κορυδαλλό Αττικής. Από την μικρής έκτασης πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο διαμέρισμα, ενώ ο Δ. Α.,  μεταφέρθηκε με εγκαύματα στο Νοσοκομείο. Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς έλαβαν μέρος τρείς πυροσβεστικοί υπάλληλοι με ένα όχημα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, στις 07:18 σήμερα, σε διαμέρισμα 2ου ορόφου, στην οδό Αχαρνών 306, στα Κάτω Πατήσια Αττικής. Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης απεγκλωβίστηκαν ο Μ.Α., ο Μ.Ε., η Μ.Ζ. και ένα βρέφος 6 μηνών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με αναπνευστικά προβλήματα στο Νοσοκομείο. Από την πυρκαγιά σημειώθηκαν υλικές ζημιές στην οικία, ενώ στην κατάσβεση έλαβαν μέρος είκοσι πυροσβεστικοί υπάλληλοι με έξι οχήματα.

Για τα ανωτέρω περιστατικά διενεργείται προανάκριση από τα αρμόδια Ανακριτικά Τμήματα.