Επιστροφή

ΔΤ 2169, 26/01/2010, 10:00, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, στις 10:40 χθες, στο Δημοτικό Σχολείο (λυόμενη κατασκευή) του Δ/Δ Παλαιοκαριάς, του Δήμου Πύλης του Νομού Τρικάλων. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές, ενώ οι πέντε μαθητές και ο Δάσκαλος του Σχολείου απομακρύνθηκαν χωρίς προβλήματα, πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής εξόδου. Στην κατάσβεση έλαβαν μέρος επτά πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα.

Νεκρή εντοπίστηκε από τις πυροσβεστικές δυνάμεις, η Α.Π. 94 ετών, στις 13:10 χθες, σε μονοκατοικία στο Δ.Δ. Τεμένης του Δήμου Αιγίου. Κατά την άφιξη της πυροσβεστικής εξόδου δεν υπήρχε πυρκαγιά στη μονοκατοικία, ενώ η ηλικιωμένη γυναίκα βρέθηκε στο μπαλκόνι, νεκρή με εγκαύματα στο πρόσωπο και στα άνω άκρα. Στο συμβάν συμμετείχαν πέντε πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο οχήματα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, στις 14:28 χθες, σε διαμέρισμα 2ου ορόφου στην οδό Αδμήτου 80 στην Πλατεία Αττικής στην Αθήνα. Από την πυρκαγιά σημειώθηκαν μικρές υλικές ζημιές στο διαμέρισμα, ενώ οι δύο ένοικοι του, μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο με εγκαύματα. Στην κατάσβεση έλαβαν μέρος 12 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, στις 21:19 χθες, σε εστιατόριο επί της οδού Κανελλοπούλου στην παραλία Ελευσίνας. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στο εστιατόριο, ενώ για την κατάσβεσης της συμμετείχαν 12 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τέσσερα οχήματα.

Για τα ανωτέρω περιστατικά διενεργείται προανάκριση από τα αρμόδια Ανακριτικά Τμήματα.

 

Νεκρή ανασύρθηκε η Π.Ε., 60 ετών από άνδρες της Υπηρεσίας μας, μετά από παράσυρση του του υπ αριθμ. Η.Μ.Χ. 5938, Ι..Χ.Ε. αυτοκίνητου, στο οποίο επέβαινε, από αμαξοστοιχία που διέρχονταν από φυλασσόμενη διάβαση, στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Από το όχημα απεγκλωβίστηκαν επίσης, τραυματισμένοι, ο Δ. Χ., 65ετών, η Δ. Κ., 58 ετών και ο Π. Ι., 22 ετών, ο οποίος και κατέληξε κατά τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο. Στην επιχείρηση συμμετείχαν πέντε πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο οχήματα.