Επιστροφή

ΔΤ 2209, 31/03/2010, 10:30, Συμβάντα

Νεκρός ανασύρθηκε στις 15:18 χθες, στο 48,5 χλμ της Ε.Ο. Ναυπάκτου-Ιτέας, ο Κ.Π. 30 ετών, οδηγός βυτιοφόρου, μετά από εκτροπή και πρόσκρουση του οχήματος στο οποίο επέβαινε, σε βράχο. Στο όχημα, το οποίο μετέφερε υγρό οξυγόνο, εκδηλώθηκε πυρκαγιά, η οποία προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές, ενώ για την κατάσβεση της και τον απεγκλωβισμό του οδηγού, συμμετείχαν 27 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 11 οχήματα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 20:19 χθες, σε υπόγειο διαμέρισμα πολυκατοικίας, στην οδό Βαλτινών 42, στου Γκύζη, στην Αθήνα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στο διαμέρισμα, ενώ ο Μ.Γ. μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα. Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς συμμετείχαν δέκα πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, στις 02:40 σήμερα, σε κατάστημα ρούχων, στην οδό Αντωνοπούλου 71 και Αλεξάνδρας, στο Βόλο. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στην επιχείρηση, ενώ μικρές υλικές ζημιές υπέστησαν εξωτερικά και οι δύο όροφοι του κτιρίου. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος επτά πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα.

Για τα ανωτέρω περιστατικά διενεργείται προανάκριση από τα αρμόδια Ανακριτικά Τμήματα.