Επιστροφή

ΔΤ 2216, 18/04/2010, 15:15, Εκδηλώσεις

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, στις 18 Απριλίου, παρουσία, του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Μπεγλίτη, του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Γρηγορίου Τασούλα και του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγου Στυλιανού Στεφανίδη, η τελετή εγκαινίων για την έναρξη λειτουργίας του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Περαχώρας.

Στην τελετή, στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος, παραβρέθηκαν οι Βουλευτές του Νομού Κορινθίας κ. Άγγελος Μανωλάκης και κα. Κατερίνα Φαρμάκη – Γκέκη, ο Δήμαρχος Λουτρακίου- Περαχώρας κ. Γεώργιος Γκιώνης, ο Υπαρχηγός του Π.Σ. Αντιστράτηγος Απόστολος Γεροκώστας, ο Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος Αντιστράτηγος Γεώργιος Παπαγεωργίου, ο Επιτελάρχης του Α.Π.Σ. Υποστράτηγος Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, ο Κλαδάρχης Α΄ κλάδου Αρχιπύραρχος Σωτήριος Γεωργακόπουλος, ο Κλαδάρχης Β΄ κλάδου Αρχιπύραρχος Αργύρης Γιανακόπουλος, ο Διοικητής Π.Δ.Π.Υ. Δυτικής Αττικής Αρχιπύραρχος Ιωάννης Καβέτσος, ο Διοικητής Π.Δ.Π.Υ. Πελοποννήσου Αρχιπύραρχος Χρήστος Ψυχογιός, ο Διοικητής της Π.Υ. Κορίνθου Πύραρχος Δημήτριος Ρούμπος, μεγάλος αριθμός Αξιωματικών του Π.Σ., Ανώτατοι Αξιωματικοί Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας της περιοχής, καθώς και πλήθος κόσμου.

Μετά την καθιερωμένη κοπή της κορδέλας από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Πάνο Μπεγλίτη, ακολούθησε ξενάγηση των επίσημων προσκεκλημένων στις εγκαταστάσεις του Νέου Κλιμακίου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ