Επιστροφή
ΔΤ 2223a, 30/04/2010, 12:00, Ανακοίνωση
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Κάθε χρόνο, το Πυροσβεστικό Σώμα, στο πλαίσιο της προσπάθειάς του, για την ευαισθητοποίηση των πολιτών, όσον αφορά την πρόληψη των δασικών πυρκαγιών και την προστασία του φυσικού μας πλούτου, πραγματοποιεί ενημερωτικές επισκέψεις σε δημόσιες υπηρεσίες, οργανισμούς, σχολεία κτλ.
Ιδιαίτερα τη φετινή χρονιά, θέλοντας να προσεγγίσει τους «μικρούς μας φίλους», πραγματοποίησε, το χρονικό διάστημα από 26 έως και 30 Απριλίου, ενημερωτικές ομιλίες σε περισσότερα από 400 Δημοτικά Σχολεία της χώρας.
Παράλληλα, έγινε και διανομή περίπου 50.000 φυλλαδίων (χορηγία της εταιρίας παιχνιδιών Lego), με τον «Καπνούλη» την «αλεπού πυροσβέστη», που δίνει στα παιδιά, απλές οδηγίες προστασίας, σε περίπτωση πυρκαγιάς στο δάσος αλλά και στο σπίτι.